N E W S

 

OUTLET

01.07.2021

En nyhet på hemsidan är vår OUTLET. Där kommer vi löpande lägga ut produkter med nedsatt pris. Klicka på bilden nedan för att komma dit!

Sommaren är igång och det är högt tryck både i butiken & verkstaden, för att kunna erbjuda snabb service & undvika långa väntetider så har vi anställt Nico som kommer arbeta som mekaniker tillsammans med Kennet. Vi önskar han varmt välkommen till oss och ser fram emot att kunna erbjuda snabbare service för våra kunder!

Wessex AT110 är storsäljaren i Wessexsortimentet.
Ruffklipparen med sin 110cm breda kniv röjer med lätthet sly upp till 25mm.
AT110 har en mycket hög kvalitet och är väldigt lätt att använda.
Du väljer om du vill bogsera AT110 rakt bakom din ATV eller snedställd åt sidorna för att lättare klippa efter dikeskanter eller staket.
Klipphöjden justeras...

M O P E D E R

27.05.2021

Nu har vi omorganiserat lite och bytt plats på mopederna så dom får mer yta. Välkomna in för att klämma & känna på de olika modellerna! Just nu kör vi även kampanj på mopparna, läs mer under fliken "KAMPANJER" här på hemsidan. Varmt välkomna till oss på West-Bike!

AGREZZA 90cc

24.02.2021

Det är högt tryck på Agrezza 90cc som visat sig bli en riktig storsäljare hos oss. Vi beställer hem dessa på löpande band men ibland är dom dessvärre restade en stund. Vi väntar på nästa laddning som kommer om ca 3 veckor. Där finns det 3st lediga, så för er som söker en 90cc med back & elstart som...

För tillfället har vi lite dåligt utbud på begagnat-sidan och söker därför efter fyrhjulingar av kända fabrikat. Har du en fyrhjuling du vill sälja? Vänligen kontakta oss!

Peugeot är den mest sålda EU-mopeden i Sverige. Hos oss hittar du klassiska modeller som Speedfight, Streetzone och Kisbee. Med Peugeot får du ett tryggt ägande (med 2 års garanti) och bra andrahandsvärde. Pris från 22.990kr.