N E W S

Limiterad upplaga, begränsat antal maskiner. Först till kvarn!
Segway Snarler LTD Black Edition 2023. En maskin tonsatt med de önskemål som finns både design- och utrustningsmässigt. Specifikationen på Segway Snarler LTD Black Edition är unikt framtagen för den svenska marknaden.

Kampanj på alla långa Segway Snarler. Kampanjen innefattar 10.000kr rabatt på nya maskiner.
Ordinarie pris: 94.900 kr. Kampanjpris 84.900 kr

Ganska ofta får vi in begagnade maskiner som inte hinner ut på Blocket eller vår hemsida innan dom blivit bokade. Är du intresserad av en begagnad atv så får du gärna fylla i formuläret nedan så kan vi ha dig i åtanke och kontakta dig när vi får in något som passar in på din angivna beskrivning.

Vi är glada över att få presentera ett nytt varumärke som kommer dyka upp i butiken inom en snar framtid, nämligen KYMCO.

POT-UP är den mest skonsamma upptagaren, som man kan tänka sig - inte ens handhackan behandlar potatisen lika varsamt. Samtidigt är det en effektiv upptagare, som mangrant lyfter upp potatisen ur jorden och lägger den i fina rader.

Just nu kör vi vårkampanj på Alterra 450! Erbjudandet gäller på begränsat antal maskiner så tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av visning/provkörning! Ord.pris 82.900kr. KAMPANJPRIS 76.900kr.

Idag kom det en leverans med Peugeot Kisbee i färgerna Black Edition & Iced Grey. Detta är en av dom mest populära modellerna som vi säljer allra mest av.

Köp valfri Segway ATV innan 28/2 och få tillbehör upp till 10.000kr inklusive moms på köpet!