Linhai T-Boss har en robust konstruktion med modern teknik. Det gör den både rolig och avkopplande att använda, mycket tack vare sin helautomatisk växellåda, elektriskt omkopplingsbar 2WD/4WD och justerbara ratt. Linhai 570 T-Boss passar perfekt för både hårt arbete på gården, på byggarbetsplatser och i skogen.

T-Boss lastar upp till ett halvt ton på det tippbara flaket och är utrustad med Turf-mode, vilket är perfekt vid körning på känsliga underlag t.e.x gräsmattor då den endast driver på ett hjul bak. Den nya 4-ventils motorn ger ett högt vridmoment och låg bränsleförbrukning.

Pris: 184.995 kr ink moms

Standardutrustning inkluderar till exempel elektrisk servostyrning EPS, extra stark vinsch med en dragkraft på 2041 kg, fällbart fotskydd, främre skyddsram, skyddsram på sidorna,
14-tums hjul med sex lagers däck, UV-resistent plasttak, ROPS-certifierad skyddsbur, bogseranordning, stolar med säkerhetsbälten för att öka säkerheten, förvaringsbox i instrumentpanelen, dubbla projektorstrålkastare, LED-ljus bak.

Den elektriskta fyrhjulsdriften med låsbara främre och bakre differentialer garanterar utmärkta terrängegenskaper.
Med en knapptryckning kan du välja mellan bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, du kan låsa båda differentialerna för att få max dragkraft.
UTV 1100 är utrustad med TURF MODE som är särskilt användbart när du kör på t.ex. en gräsmatta och inte vill göra märken i den, med Turf mode inkopplat driver den enbart på det högra bakhjulet. 

Kraftigt dimensionerade skivbromsar ser till att du alltid får stopp på fordonet även med tung last eller en fullastad släpvagn. 

T-BOSS 1100 är utrustad med ett tippflak som lastar upp till 500 kg.
Flaklämmarna kan lätt tas bort om man vill förvandla flaket till en plattform.

Kubota är en garanti för kvalitet och pålitlighet.
En lätt och kraftfull japansk trecylindrig diesel
med hög tillförlitlighet och lång livslängd. Tack vare E-TVCS-tekniken har motorn minimalt ljud, hög verkningsgrad och låg förbrukning.
Denna motor kompletteras av Canadas modernaste automat-växellåda CVTech.

Komplett hyttpaket finns att köpa till. 
Inkluderar; Hyttpaket för LINHAI 1100 diesel:

• Vindruta av säkerhetsglas
• Dörr med gasdämpare
• Dörrlås med säkerhetslåsning (2 stegs)
• Polykarbonat dörrar med 2stegs härdad yta (båda sidor)
• Panorama backspegel
• Skjutbara dörrfönster
• Paket innehåller reservdelskatalog och detaljerad monteringsanvisning
• Inbyggd vattenvärmare 

Instrumentpanelen har en blå bakgrundsbelyst display och är lätt att läsa. Displayen visar digital varvräknare, digital hastighetsmätare, körsträcka, driftstidsindikator, 2WD / 4WD, vattentemperatur, digital bränslemätare, neutralläge, helljus, blinkersindikator, backväxel och motorindikator. 

Servostyrning underlättar körningen, komforten och säkerheten. Tack vare servostyrningen är körningen betydligt enklare, särskilt när du svänger i låga hastigheter. Servostyrningen gör att körningen blir lugnare, den fungerar också som en stötdämpare ifall hjulet träffar en sten eller ett hål.