OM OSS

Hej och varmt välkomna till oss, West-Bike Motor & Service i Mellerud!

Vi är ett litet företag med stort engagemang för våra kunder och gör alltid vårt bästa för att du som kund ska känna dig välkommen och få så god service som möjligt!

Företaget drivs idag av Amanda Eriksson & Magnus Karlsson. 

Vi tog över företaget från Glennon Eriksson (Amandas pappa) våren 2021. Amanda har jobbat på West-Bike sedan 2013 men har varit involverad i verksamheten sedan 2008 då hon började hjälpa sin pappa med bokföringen.

Magnus började jobba på företaget 2017 som försäljare & reservdelsansvarig och har sedan dess växt in i rollen och är idag delägare tillsammans med Amanda. 

Vår verkstad är auktoriserad inom många fabrikat och utför både service, reparationer och diverse arbeten efter kundens önskemål.
I verkstaden jobbar Kennet & Nico. 

H I S T O R I A

Glennon startade upp West-Bike år 2000 hemma i verkstaden & butiken var då inriktad på försäljning & service/reparation av MC. Affärsrörelsen växte snabbt & 2004 köpte han vår nuvarande lokal (södra rondellen vid E45) för att kunna expandera & övergå till försäljning av ATV, UTV & snöskoter. 2017 byggdes lokalen ut för att ännu en gång kunna expandera. 2021 tog Amanda & Magnus över stafettpinnen och driver idag företaget i samma anda där ATV, UTV och snöskoter står i fokus.


A M A N D A
M A G N U S
K E N N E T
N I C O

Amanda hittar du i butiken
som säljare för fordon, tillbehör och utrustning. Hon har även hand om ekonomin samt hemsidan & sociala medier. 

Magnus jobbar främst som säljare för fordon, tillbehör/utrustning och reservdelar men spenderar även en hel del tid i verkstaden. 

Kennet är vår huvudmekaniker som gör service, reparationer och diverse verkstadsarbeten. Han är inne på sitt elfte år hos oss.

Nico är vår allt-i-allo och gör oftast verkstadsarbeten men är även den som brukar leveransserva maskiner och ibland när det behövs hoppar han även in som säljare i butiken.

Amanda älskar att vara kreativ, gillar fart & fläkt och jobbar som bäst under press. Uppskattar variation i arbetet och spenderar hällst fritiden i naturen eller på snöskotern - så länge det händer något är hon nöjd!
Magnus är killen med kollen och är alltid uppdaterad om det senaste! Han älskar grejer och jobbar ständigt på att utöka sin privata fordonspark. Fritiden spenderar han gärna i fjällen på snöskotern eller i båten på sommarhalvåret.
Kennet är killen som aldrig slutar skruva. Skruvar han inte på jobbet så hänger han i sitt garage för att skruva på sin cheva som han gillar att spendera sina helger i under sommaren.
Nico är lugnet själv och finns alltid där med en hjälpande hand. Han älskar allt med motorer och byter gärna bil flertalet gånger om året!