Linhai 500-D är perfekt lämpad för att hantera det mest krävande arbetet på en gård, en åker, i skogen eller i tuff terräng. Du kommer att uppskatta det mångsidiga chassit med oberoende hjulupphängning och en bekvämt avstämd fjädring. Linhai's nya encylindriga motorer med insprutning har mer kraft för hårt arbete och snabba accelerationer. Modern bränsleinsprutning ger låg konsumtion och låga utsläpp. Kraftöverföringen tillhandahålls av en pålitlig automatisk växellåda från den ledande kanadensiska tillverkaren CV Tech. Elektriskt inkopplingsbar fyrhjulsdrift, utmärkt manövrerbarhet, attraktiv design och hög tillförlitlighet gäller för denna fyrhjuling.

500 PROMAX är utrustad med ett "facelift" vilket inkluderar LED-belysning istället för halogen, annan färgsättning, dekaler och är utrustad med 12" aluminiumfälgar.  


Pris 500D: 69.995 kr ink moms
Pris 500 PROMAX: 75.995 kr ink moms.


300 PROMAX är utrustad med LED-belysning.

Elektriskt inkopplingsbar fyrhjulsdrift ger optimal dragkraft på alla underlag. 

Instrumentpanelen har en blå bakgrundsbelyst display och är lätt att läsa.

Trots det mycket låga priset har Linhai 300 en hög utrustningsnivå. Exempel elektriskt inkopplingsbar fyrhjulsdrift, kraftigt lastgaller fram och bak, elektrisk vinsch med fjärrkontroll
samt dragkrok.