Beställning:
Beställningar kan göras direkt via vår webbshop www.west-bike.se alternativt i vår markbutik på Landsvägsgatan 34, 46431 Mellerud. 
När du gjort en beställning av oss får du en bekräftelse på beställningen som skickas ut till angiven E-postadress. Skulle du inte få någon bekräftelse under dagen så måste du höra av dig till oss. För att göra en beställning måste man vara minst 18 år gammal. Alla beställningar anses som bindande och falska beställningar polisanmäls utan undantag. Vi förbehåller oss rätten att neka kund ett köp. Har du gjort en beställning av misstag så måste du kontakta oss omedelbart.

Vid beställning av fordon så ska handpenning på 20% vara betald till oss innan vi skickar fordonet. Försålda varor förblir West-Bikes egendom intills fullständig betalning erhållits. 

Priser:

Alla priser visas inklusive moms. Vi reserverar oss för pris– och valutaförändringar samt kraftiga råvaruprishöjningar som ligger utanför vår kontroll. Momsen redovisas separat på fakturan. Reservation för ev tryckfel.

Betalningsvillkor:
Betalning av varor sker för närvarande mot direktbetalning via Swish, 14 dagars faktura, eller kontant enligt överenskommelse.

Leveranstid/leveranssätt:
Normal leveranstid är 1-7 arbetsdagar beroende på var i landet man bor samt om varan är slut på vårat lager. Vi kan inte bli ansvarig att leverera en produkt som är slutsåld eller utgången ur sortimentet. Skulle en produkt inte gå att leverera så meddelar vi det via E-post.
Vi reserverar oss mot att ev felaktig lagerstatus kan uppstå på webbsidan.

Leveranssätt:
Vi skickar er beställning via Schenker. Ni kan välja i kassan om ni vill hämta er beställning hos oss, få er beställning till närmsta ombud (gäller endast mindre paket) eller hemkörning. Vid hemkörning ringer Schenker till er och bestämmer plats/tid då er beställning ska levereras. 


Transportskador:

Kontrollera alltid godset med chauffören så kolliantalet stämmer och att det inte är synliga skador på godset. Upptäcker du en skada anmäl det direkt till chauffören, som skall notera det på fraktsedeln innan du skriver på. Tag sedan kontakt med transportbolaget och West-Bike så vi kan lösa det på ett smidigt sätt. Skadat gods ska anmälas till transportbolaget inom 7 dagar.

Returer:
Varan skall skickas oskadad i originalförpackningen till oss inom 8 dagar. Kunden betalar returfrakten. Vi löser inte ut försändelser belagda med lösen eller mottagarfrakt. Returrätten gäller ej för mått– och specialbeställda varor samt tillkapade varor som kabel, slang och dylikt. Varor som returneras efter 8 dagar kommer att debiteras med en avgift på 30% av varans pris.

Outlösta paket/varor:
Om du inte löser ut de varor du beställt kommer vi att debitera dig 250:– för frakter och hantering + 30% av varornas pris.

Reklamation:
Reklamation ska alltid anmälas per telefon till oss. Du erhåller då en retursedel som skall bilägga godset tillbaka. Reklamerade varor skall skickas tillbaka i nyskick. West-Bike ersätter ej kostnader för reparation av annan verkstad, resekostnader och dylikt, om detta ej avtalats med oss.

 
West Bike Motor & Service ©

Besöksadress
Landsvägsgatan 34, 464 31 Mellerud

Kontakt
Telefon: 0530-130 30
E-post: info@west-bike.se